S.C. L-Tranzit Impex S.R.L. va ofera servicii complete de transport rutier, efectuand transporturi interne, transporturi internationale pentru marfuri generale si pentru marfuri cu regim special ADR, organizate in transporturi complete sau transporturi partiale.

Daca aveti nevoie de transport pentru marfa dumneavoastra, S.C. L-Tranzit Impex S.R.L. va pune la dispozitie tipul de camion potrivit marfurilor pe care doriti sa le transportati, la locul de incarcare indicat de dumneavoastra, in Romania sau in tarile membre U.E.
 
  • Transport international

Transportam marfa pe intreg teritoriul Europei, conectand Romania cu toate tarile membre U.E. Organizam transporturi rutiere pentru camioane complete sau pentru transport partial cu camioanele proprii dar, si cu cele ale partenerilor nostri.
 
  • Transport intern

In cazul in care, cerintele clientilor se indreapta spre transportul rutier intern de marfa, putem acoperi, in limita posibilitatilor de moment, intreg teritoriul Romaniei.
 
 
  • Transport complet

 
Daca doriti ca marfa dumneavoastra sa fie transportata in regim special, exclusiv, fara a fi transportata impreuna cu alte marfuri, S.C. L-Tranzit Impex S.R.L. va ofera serviciul transport complet.
 
Avantaj: timp de livrare redus.
 
  • Transport in grupaj

 
Daca aveti de transportat o marfa cu o greutate mai mica sau volum mai mic, marfa dumneavoastra va fi transportata cu marfurile altor clienti care au ca destinatie aceeasi arie geografica.
 
Avantaj: pret mai mic, in functie de cantitatea si volumul transportat.
 
  • Transport in regim express

 
Daca doriti ca transportul sa se efectueze in regim special, atat pe tur cat si pe retur, societatea noastra va ofera serviciul transport in regim express.
 
Avantaj: eficientizarea transportului prin timp redus si costuri mai mici.