Modele de implanturi mamare

“Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc de la pacientele Mele ce şi-au mărit sânii este: care este durata de viaţă a implanturilor? Datorită evoluţiei tehnologiei, un implant cu silicoane are o durată de viaţă medie de 10 Ani, deşi DIN Punct de fizic, un implant cu silicoane poate rezista şi pana la 15 Ani fără probleme. Implanturile mamare pot STA în Corp o viaţă întreagă însă, în cazul în Care Apar complicaţii, protezele trebuie schimbate. PE Internet Sitiera o mulţime de informaţii despre înlocuirea implanturilor la fiecare 10-15 Ani, însă nu Sitiera date Reale Care să susţină această afirmaţie. Eu folosesc frecvent acest devise: “în cazul în Care implanturile nu te deranjează, atunci nu le Deranja nici tu.” Implanturile mamare (silicoanele) nu influențează trasformările Corporal DIN timpul sarcinii sau pierderii/câștigării în greutate, Deorece El sunt plasate submusculaire, deci nu au nici un impact nici Pozitiv, nici negativ asupra esteticii sânului. Implanturile, ca şi orice dispozitiv/Device Medical au o durată de viaţă limitată, nu sunt veşnice. Astfel, ELE nu sunt garantate PE Viaţa pacientei. Implanturile au garantiţie, însă aceasta este valabilă PE Viaţa Lor – de aproximativ 10-15 Ani – acesta fiind intervalul de timp, după Care firmele producătoare recomandă schimbarea Lor. Important: Implanturile mamare nu sunt garantate pentru a rezista toata viata si s-ar putea sa fie necesara o Interventie ulterioara pentru a inlocui unul sau ambele implante. Sarcina, scaderea greutatii sau menopauza pot influenta aspectul sanilor cu implant PE parcursul vietii. Implanturile sunt garantate PE viață, Dar, pentru Siguranţa pacientei, la 10-15 Ani este recomandată schimbarea, nu din cauza dégradării Lor, ci mai ales a procesului de îmbătrânire a pielii. “Cea mai des intalnita intrebare a pacientelor Care au intrat in ébul meu este: ce Marime de implant sa IMI Aleg?. Dans cadrul consultatiilor am ascultat cu Atentie fiecare pacienta, pentru a ma asigura ca am inteles in mod clar obiectivele pe care si le doresc de la aceasta Operatie si nu am inteles niciodata dorinta pacientelor sau a medicilor pentru a crea Sani extraordinari de mari. Pentru mine, ca Medic, marirea sanilor reprezinta mai mult decat o Interventie chirurgicala.

Implanturile mamare Scot in evidenta frumusetea unei femei, iar acestea trebuie sa se potriveasca cu restul CORPULUI. Trebuie sa existe o proporalitate intre implanturile mamare si conformatia physique a pacientei. Vreau ca aspectul pacientei Mele sa II FACA PE plafalti sa exclame – Wow, cat de Frumoasa este! “spune Dr. Cristian Nitescu, Medic Primar chirurgie Plastica, Doctor in STIINTE MEDICALE, Cu peste 20 de Ani de experienta in chirurgie Estetica. MIT: Implanturile cu Silicon sunt garantate PE viaţă. • Implanturile mamare cu ser fiziologic au fost în trecut principala metodă de mărire a sânilor. Principalul avantaj al acestora Era faptul că, în cazul în Care apărea o ruptură, Serul putea fi absorbit fără probleme de către Organization. Însă acestea nu ofereau o senzaţie plăcută la palpare şi exista riscul de aplicaţie a unor cute, înrăutăţind astfel aspectul Estetic al implanturilor. Implanturile mamare (silicoane) au fost prima dată vândute în sua în anii 60 `ai secolului trecut, Dar Autoritatea federală a medicamentelor (FDA) nu le-a reglementat pana la finele anilor 70 `. MIT: Implanturile mamare (silicoane) explodează în avion.

• Implanturile cu Silicon sunt cele mai moderne şi utilizate implanturi mamare la ora actuală. Acestea conţin la Exterior un înveliş de Silicon, iar la interieur gel siliconique care nu se împrăştie Dacă învelişului este détériorat.

Written by