Motto: Flexibili si Intotdeauna la timp!

S.C. L-Tranzit Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 fiind o societate cu capital integral privat, situata in Sibiu, Romania.
 
Efectuam transporturi rutiere in toata Europa prestand servicii la standarde internationale, prin urmare dispunem de un portofoliu bogat de clienti atat din tara cat si din UE .
 
 Dispunem de un parc auto propriu format din 25 camioane (prelate cu obloane, prelate cu perdea, MEGA-trailer), echipate cu truse ADR (pentru transportul de marfuri periculoase), si cu asigurare CMR in valoare de 1.500.000 EUR asigurat de Asko Assekuranz Broker de Asigurare S.R.L.
 
Functionand si ca o casa de expeditii, va putem oferi un parc mare si diversificat de camioane incepand de la 3 tone la 20 tone prelata, duba sau camioane frigorifice, efectuand si transporturi in regim de grupaj.
 
Toate camioanele din parcul nostru sunt prevazute cu sistem de monitorizare GPS. Astfel, putem sa va comunicam in orice moment pozitia marfurilor dumneavoastra pe traseu.
 
Oferta de preturi, termenele si conditiile de plata sunt stabilite in functie de specificul fiecarui transport, asigurandu-va un tarif competitiv si un serviciu promt, de calitate. Cautam solutii optimizate, conform nevoilor dumneavoastra. Astfel, economisim timp si bani pentru dumneavoastra printr-un parteneriat echitabil.
 
Apeland la serviciile noastre veti beneficia de avantajele colaborarii cu o echipa tanara, dinamica si, nu in ultimul rand, profesionista.
 
Politica societatii este aceea de a dezvolta relatii de durata prin profesionalism, responsabilitate si integritate!